Huisartsen Chauffeur (m/v)

Regelmatig zijn wij op zoek, voor één van de huisartsenposten, naar geschikte kandidaten voor de functie van:

Functiebeschrijving

Een uitgebreide functiebeschrijving kunt u opvragen bij personeelszaken.

Wij vragen:

U heeft affiniteit met de medische hulpverlening en bent in staat om te gaan met grote verantwoordelijkheid. U bent beschikbaar voor avond- nacht- en weekenddiensten en tijdens feestdagen.  U draagt zorg voor het veilig en verantwoord vervoeren van de huisartsen tijdens het (spoed-)visite rijden. Tijdens de visites assisteert u de huisarts bij de medische hulpverlening. Daarnaast verricht u op verzoek werkzaamheden op de Huisartsenpost, overeenkomend met de functie eisen. Voorts verricht u de noodzakelijke administratieve werkzaamheden en bedient u communicatie- en verbindingsapparatuur.

De functie eisen

  • U heeft minimaal MBO 3 werk- en denkniveau.
  • U beschikt over een geldig rijbewijs categorie B.
  • U heeft een representatief voorkomen
  • Uw inlevingsvermogen, sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.
  • U bent flexibel inzetbaar en bereid om op onregelmatige tijden te werken (tijdens avond-, nacht- en weekend-uren en op feestdagen).
  • Ervaring in de zorg is een pré.                               

Op dit moment zijn wij opzoek naar:

Parttimers in de regio’s: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant.

Over ons

Broeder de Vries is marktleider op het gebied van het vervoer en assistentie van de visiterende huisarts tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten, alsmede op feestdagen op de Huisartsenposten. Om de huisarts veilig te vervoeren en te assisteren zijn de huisartsenchauffeurs van Broeder de Vries rijtechnisch en medisch opgeleid.

Er is een flexibele organisatie opgebouwd die direct kan inspelen op elke acute situatie. Vanuit de organisatie zijn kwaliteitssystemen ontwikkeld welke als borging dienen in de hulpverlening. Broeder de Vries heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partner bij het vervoeren en assisteren van huisartsen. Broeder de Vries telt zo’n 420 medewerkers en is werkzaam voor een 58 Huisartsenposten.

Broeder de Vries is een groeiende organisatie en volop in ontwikkeling. Verdere professionalisering en het optimaliseren van de bedrijfsvoering zijn belangrijke speerpunten.

 

Solliciteren naar deze functie? 

Stuur uw sollicitatiebrief met uitgebreide cv per e-mail naar solliciteren@broederdevries.nl

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie(s) wordt niet op prijs gesteld.’