Activiteiten

Vervoer
Trainingen

Huisartsenvervoer

In spoedgevallen is het van belang dat de huisarts snel ter plaatse is en medische hulp kan bieden. Een dienstauto met medische uitrusting en een goed opgeleide chauffeur zijn dan onmisbaar.

Sinds 2001 is Broeder de Vries actief op het gebied van huisartsenvervoer en marktleider in Nederland. Broeder de Vries is gespecialiseerd in het vervoer en de assistentie van de visiterende huisarts tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten.

Vervoer

Auto

De auto’s zijn uitgerust met de medische striping, zwaailicht, sirene en de nieuwste communicatiemiddelen. Deze uitrusting is van groot belang om de huisarts veilig en indien nodig met spoed naar de patiënt te vervoeren. In de auto kan met diverse communicatiemiddelen contact worden opgenomen met de Centrale Post Ambulance en de Huisartsenpost. Via een computer is het voor de huisarts mogelijk de patiëntgegevens in te zien en bij te werken.

Om tijdens de visite optimale zorg te leveren is in de auto de nieuwste medische apparatuur aanwezig. Ook is een uitgebreide set medische materialen en medicatie in de auto aanwezig voor iedere situatie.

Chauffeur

Naast de medische opleidingen zijn de huisartschauffeurs rijtechnisch opgeleid. In de rijtechnische opleiding wordt getraind op veilig rijden en het rijden met spoed volgens de laatste brancherichtlijnen.

Meer informatie over werken bij Broeder de Vries is te vinden onder vacatures.

Trainingen

De ambulances van broeder de Vries voldoen aan de nieuwste technische en medische eisen en worden ingezet voor repatriëring van en naar het buitenland. Naast het internationaal ambulancevervoer worden de ambulances ook ingezet voor vervoer van patiënten naar ziekenhuizen vanaf de Nederlandse en buitenlandse luchthavens.

Voor meer informatie en/of een offerte kunt u contact opnemen.